در خانه برای نارسا خوانی چه کاری می توان انجام داد؟

ساخت وبلاگ

 

کمک به کودک نارسا خوان مشکل است خصوصا اینکه در مهارتهای خواندن و نوشتن اعتماد بنفس ندارد.اما بیاد داشته باشید که فرزند و خانواده تان با سایرین تفاوت دارد.بنابر این اگر اولین راهکار برای شما موثر بود عصبانی نشوید. نیاز به تلاش بیشتر و روشهای بهتری دارید.در اینجا برخی از کارهایی را که در خانه می توانید انجام دهید را ذکر می کنیم.

خواندن با صدای بلند درهر روز: اگر فرزند شما کوچک است، خواندن کتاب و تصویر با هم مفید است.مثلا داستانی از هری پاتر!

 برای یک نوجوان، خواندن مجله یا روزنامه، مقالات، یا شاید یک دستور آشپزی، بیلبوردهای تبلیغاتی، علائم اینترنتی تخفیفی و همچنین دفترچه راهنمای بازی ها بهتر است. کودک با شنیدن صدای مطالب  خواندنی روی درک مطالب و افزایش اطلاعات  تمرکز می کند. کهشما می توانید آن را در هر زمانی ملاحظه کنید.

نواختن ضربات  آهسته: برای کودک جالب است. ارائه انواع مطالب خواندنی مانند داستانهای کمدی ، قصه های اسرار آمیز، دستورالعملها و مقالات ورزشی و یا ستاره های  موسیقی پاپ مفید است.کتاب خوبی را که در سطح فرزندتان باشد، پیدا کنید.کودکان و نوجوانانی که نارسا خوان هستند با مطالعه کتابهای مورد علاقه در مهارت خواندن تقویت می شوند..

استفاده از کتاب های صوتی: کتابخانه محله خود را بررسی کنید و اگر می توانید کتابهای صوتی را به امانت بگیرید. شما همچنین می توانید آنها را بصورت آنلاین در  دسترس داشته باشید. بعضی از فروشگاه ها  کتابهایی را که مناسب کودکان است بهمراه یک سی دی  بفروش می رسانند. گوش دادن به یک کتاب صوتی توسط کودک در حالی که کلمات را دنبال می کند  می تواند به یادگیری او در اتصال حروف به صداهای کلمات  کمک کند.

سایر برنامه ها با تکنولوزی پیشرفته  را درنظر داشته باشید.پردازشگرها و برگه های املا ، می توانند به بچه ها در رفع مشکل خواندن و املا کمک کند. نرم افزار تشخیص صدا می تواند به دانش آموزان بزرگتردر انجام تکالیف درسی و نوشتاری  کمک کند تا بجای نوشتن دیکته بتوانند خاطرات  خود را تایپ کنند. همچنین تعداد زیادی از برنامه ها و بازی های آنلاین وجود دارد که می تواند به بهبود مهارت خواندن کودک کمک کند.

مشاهده و یادداشت برداری: کودک خود را از نزدیک بیشتر مشاهده کنید والگوهای  رفتاری او را یادداشت برداری کنید . یادداشت های مفید خود را با معلمان، پزشکان و یا هر فردی که می تواند به شما کمک کند در میان بگذارید.

تمرکز بر تلاش، نه نتیجه: کودک خود را برای تلاش بیشتر تشویق کنید و تاکید کنید که هر کسی ممکن است اشتباه کند. ولی نتیجه مهم است. به کودک در درک تمرینات مهم کمک کنید، او را در آغوش بگیرید و به کوچکترین پیشرفت او پاداش دهید. تشویق شما کمک می کند که انگیزه او بیشتر شود..

ببینید که چه احساسی دارد:با استفاده از مشاهده نگاههای فرزندتان  شما می توانید به مشکل نارسا خوانی او پی ببرید. گاهی اوقات و بسادگی می توانید اعتماد بنفس او را افزایش دهید. راهبردهای مفید و مختلف را بکار بگیرید ..

خانه خود را خواننده پسندکنید:  سعی کنید در هر اتاق (از جمله حمام!) حداقل چند کتاب یا مجله که مورد علاقه  فرزندتان است قرار دهید. هنگامی که به رستوران و یا به سفر می روید مطالبی را که مطالعه کرده اید با خانواده تان به بحث بگذارید. به سایر روشهای خلاقانه برای تشویق خواندن و نوشتن فرزندتان در خانه توجه کنید.

تقویت اعتماد بنفس: برای تقویت اعتماد بنفس فرزندتان از سرگرمی ها و فعالیتهای متنوع و قابل انعطاف؛ سعی کنید از راههای مختلف نقاط قوت فرزندتان را بشناسید.

ترجمه: مرضیه لک

اختلال خواندن :...
ما را در سایت اختلال خواندن : دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : alborzld1234 بازدید : 268 تاريخ : دوشنبه 21 اسفند 1396 ساعت: 11:48